‘FAMILIE’THUIS

1 wooneenheid in 1 woonvoorziening

‘FAMILIE’THUIS

1 wooneenheid in 1 woonvoorziening

Het woningtype ‘FAMILIE’THUIS is een woning met twee bouwlagen en een kap, geschikt voor de huisvesting van een groot gezin of twee gezinnen van kleinere omvang. Het ontwerp leent zich uitstekend voor een dorpse inpassing en kan eenvoudig met bestaande wijken of buurten worden gecombineerd.

‘We waren in afwachting van onze gezinshereniging toen we een woonruimte zochten in Nederland. Nu we als gezin weer compleet zijn met onze kinderen vinden we het fijn dat we gebruik kunnen maken van de extra slaapkamers op de eerste verdieping!’

‘FAMILIE’THUIS is een complete woning geschikt voor gezinnen en statushouders in afwachting van gezinshereniging. In de basis bestaat de woning uit een ruime woonkamer met mogelijkheid tot open keuken. De 1e verdieping is voorzien van 3 slaapkamers en een badkamer met douche, toilet en wastafel. De zolderetage is vrij indeelbaar. De woningen worden standaard voorzien van een buitenberging die in de tuin gelegen is.

 

basisTHUIS

basisTHUIS is een label van TBI WOONlab, een initiatief van ERA Contour, Hazenberg Bouw en Koopmans Bouwgroep. Samen met Groothuis Wonen, Comfortpartners, Voorbij Prefab en WTH worden in dit innovatielab nieuwe concepten, processen en producten ontwikkeld voor nieuwbouw en renovatie.

www.tbiwoonlab.nl

  Kies jouw specialist uit jouw regio

 • basisTHUIS-ERAContour-ErikGathier
  Erik Gathier
  Midden Nederland
 • basisTHUIS-Hazenberg-Joost-Roks
  Joost Roks
  Zuid Nederland
 • Anouk Meijberg
  Noord Nederland