‘SAMEN’THUIS

2 of 3 wooneenheden in 1 woonvoorziening

‘SAMEN’THUIS

2 of 3 wooneenheden in 1 woonvoorziening

De 2- en 3- laagswoningen met plat dak lenen zich uitstekend voor een binnenstedelijke huisvesting met een hoge verdichting. Kleine gezinnen en single statushouders vinden hier een prima thuis.

“We vinden het fijn dat we in een woning wonen met een eigen badkamer/toilet. Dat is fijn, omdat we op onze privacy gesteld zijn. We delen alleen de toegang met de andere bewoners. Dat is juist leuk, zo hebben we regelmatig contact met elkaar!”

‘SAMEN’THUIS bestaat uit twee of drie wooneenheden in één woonvoorziening bestemd voor single statushouders en statushouders in afwachting van gezinshereniging. Elke wooneenheid bestaat uit drie vertrekken: een woonkamer met mogelijkheid tot open keuken, slaapkamer en badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel.  Er is een gemeenschappelijke toegang met technische ruimte en opgang naar 1e (en 2e) verdieping.

Variant 1

Variant 2

basisTHUIS

basisTHUIS is een label van TBI WOONlab, een initiatief van ERA Contour, Hazenberg Bouw en Koopmans Bouwgroep. Samen met Groothuis Wonen, Comfortpartners, Voorbij Prefab en WTH worden in dit innovatielab nieuwe concepten, processen en producten ontwikkeld voor nieuwbouw en renovatie.

www.tbiwoonlab.nl

  Kies jouw specialist uit jouw regio

 • basisTHUIS-ERAContour-ErikGathier
  Erik Gathier
  Midden Nederland
 • basisTHUIS-Hazenberg-Joost-Roks
  Joost Roks
  Zuid Nederland
 • Anouk Meijberg
  Noord Nederland